Blij zijn met wie je bent.

Iedereen wil soms wel een keer iemand anders zijn. Ik ook. Iemand die er beter uitziet. Iemand met een mooi karakter. Iemand met veel geld. Iemand met een fantastische panter. Iemand die populair is. Iemand met een job uit de duizend.
Waarom steken we hier tijd in? Waarom steken we onze tijd in het hopen op iemand anders te kunnen zijn. Waarom deze tijd niet gebruiken om je zelf te ontplooien en uit je zelf het maximum te halen. Zodat je zelf diegene wordt die je altijd hebt willen zijn.
Misschien lijkt het onmogelijk. Misschien lijkt het een droom die nooit werkelijk zal worden. Blijf er toch op hopen. Kijk naar de dingen die je hebt.
Fantastische vrienden die altijd voor je klaar staat. Een lief uit de duizend. Ouders die je alles geven. Een studie. Familie die vraagt hoe het met je gaat. Een hobby. Een doel dat je wil bereiken. Een leven.
Deze dingen maken je uiteindelijk wie je bent. Onderhou de mensen die van je houden. Vraag hoe het met ze gaat en help ze wanneer ze het nodig hebben. Uiteindelijk sta je er toch alleen voor. Zeggen ze.
De taak is om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurd.
Haal alles uit je leven. En begin er nu mee. Voor het te laat is. Je weet nooit wat er morgen of overmorgen zal gebeuren. Leef bewust. Iedere dag opnieuw. Zo krijg jij en je leven waarde.
Zorg dat je er geen spijt van krijgt.

Advertenties

Bedankt voor de reactie! ❤

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Follow on Bloglovin
%d bloggers liken dit: